Els Pastorets Rock hem doblat al lleidatà quatre dels personatges de la pel·lícula d’animació “El Bosc de Haquivaqui” i ens ha encantat fer-ho!!!!

El bosc del Haquivaqui  és un conte noruec de mitjans del segle XX, que Thorbjon Egner va escriure a partir d’un serial radiofònic infantil per al l’autor havia compost la banda sonora. La història i la música van captivar els infants de Noruega i vàries generacions han crescut a Escandinàvia taral·lejant les seves cançons. El nivell de popularitat és equiparable al Patufet d’aquí. S’han fet diverses adaptacions teatrals i s’han convertit en autèntics clàssics infantils al país nòrdic. La primera adaptació al cinema ja es va estrenar als anys 60.

La història va sobre els habitants d’un bosc que decideixen un bon dia legislar per a què no estigui permès menjar-se els uns als altres.

 

L’any 2017, el director Rasmus A. Siversten va transformar el conte en una pel·lícula musical d’animació amb la tècnica d’stop motion que ha triomfat a les pantalles noruegues. L’han vista prop de mig milió de persones al país escandinau després d’estar 18 setmanes en cartellera i s’ha venut a 37 països.

 

Podeu veure l’explicació del rodatge a continuació:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=22&v=PZ7v0eN-v38

 

Si voleu conèixer més detalls no us perdeu l’article de Lleida.com: http://www.lleida.com/noticia_canal/els-pastorets-rock-doblen-al-lleidata-una-popular-pellicula-danimacio-noruega

Si us heu quedat amb les ganes de veure la pel·lícula la podeu llogar a Filmin.

 

 

Comments are closed.