Arriba l’agost i amb ell els clàssics dels Pastorets Rock: La Festa Major de la Vila de Gràcia i l’Aquelarre de Cervera.

Un any més arriba l’agost i amb ell dues de les festes preferides dels nostres Pastorets Rock: La Festa Major de la Vila de Gràcia i l’Aquelarre de Cervera. Ja us avisem, són aquelles festes a les que no podeu faltar si us considereu amants de la “bona festa”.

Aquest será el 12è any consecutiu que participarem a les Festes de Gràcia i ho farem novament invitats pels Castellers de la Vila de Gràcia. La nostra actuació serà el dissabte 17 d’agost a la Plaça de la Vila, com cada any. Allà esperem trobar-nos al nostre púbic fidel que any rera any ve i ens deleita amb els seus magnífics garrotins, ens morim de ganes d’escoltar com faran rimar Colau amb Collboni i el Valls…

L’altre gran clàssic de l’estiu sera l’Aquelarre de Cervera el dissabte 31 d’agost serà 5a edició que hi serem. Actuarem just abans que el mascle cabró faci la gran correguda, per poder-lo presentar al final del nostre concert amb un solemne “ciutadans de la vila de Cervera, ja el tenim aquí”. 

Ens acompanyareu? Sereu un d’aquests fans que ens seguireu als dos concerts? Ens ho fareu saber?

Us esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *