QUI SOM

Els Salats naixem l’any 2001 (ja som majors d’edat!!!), com una productora d’espectacles per a tots els públics. Durant aquests anys hem produït espectacles de carrer, de clown, d’humor gestual, concerts familiars o els mundialment coneguts Els Pastorets Rock.

Sempre hem volgut que la música i la creació pròpia formes part de la majoria de les nostres produccions, potenciant al mateix temps les nostres arrels culturals catalanes.

Actualment, estem treballant en diversos projectes de concerts familiars en diferents formats on us ho pugueu passar bé ballant, cantant i aprenent en família.

Els nostres espectacles s’han vist arreu del territori català i inclús han viatjat pel món a Brasil, New York, Corea, Suïssa, Portugal, Jordània, Jersey, Flandes, Dinamarca, Finlàndia, Bèlgica, Freiburg, Armènia, Irlanda,  i han estat guardonat amb diversos premis com al millor espectacle estranger de l’Ansan Street Festival de Corea.

Robert Riu (PUÇA)

Robert Riu, mundialment conegut com el Puça, estic als Salats des de l’explosió del Big Bang o des d’Adam i Eva, segons la versió que preferiu. Sóc músic i gran tossador. Un cop em va picar un mosquit.

Jordi Torras

Jordi Torras, el de Manresa fent quilòmetres a dojo amunt i avall, tants que em van desdoblar la C25 a petició. Sovint sóc dels d’#acampadabruc.
Faig el que puc, això si tan bé com sé i amb bon humor, sempre!! Als Salats des del primer dia, “culpable” del primer i altres “bolos” dels Pastorets Rock.

Sergi Torrelles

Sergi Torrelles, vaig començar picant pedra i ara construeixo titelles i escenografies. Porto el ritme dels Salats per a grans i petits, de nit amb Pastorets Rock i de dia amb la Gran festa.
També sóc capaç de baixar d’una furgoneta en marxa i avançar-la corrent.

Jordi Huete

Em dic Jordi Huete (com cacahuete però sense el caca davant que és molt lleig). Formo part dels Salats des del Nelson. Cantant, actor, clown, dibuixant, dissenyador gràfic, i ciutadà de Kings Landing (Game of Thrones). De gran m’agradaria ser superheroi o tenir un deLorean per viatjar a l’antic Egipte i veure com carai es van construir les piràmides.