Els Pastorets Rock participem al festival Rock pels Xuklis organitzat per Afanoc Catalunya.

El festival, que va néixer fa 7 anys al barri de Montbau (Barcelona) amb l’objectiu d’integrar La Casa dels Xuklis al barri i aportar recursos pel seu manteniment, fa el salt per primera vegada a les terres de Lleida gràcies a les inquietuds del grup de joves i adolescents d’AFANOC LLEIDA i de la seva necessitat de trobar un espai amb activitats relacionades amb els seus gustos i que alhora els hi doni l’oportunitat de transmetre la realitat del càncer que els hi ha tocat viure en primera persona o a través dels seus germans en l’etapa de l’adolescència.

En aquest primer ROCK PELS XUKLIS a Lleida, estarà presentat per Ferran Aixalà i reunirà dalt de l’escenari els grups Koers, Pastorets Rock i Mari Popes, així com la dansa de Dancescape.

Durant la jornada podreu participar en un sorteig solidari que ha comptat amb la col·laboració d’artistes de la talla de Rosalia o Estopa. La música sonarà a partir de les nou de la nit, però abans, entre les 18 i les 20 hores, hi haurà diferents activitats i tallers gratuïts a la plaça exterior de la Llotja: escape-room, drones, grafitis, hip-hop, zumba…

 

VENDA D’ENTRADES

– A les oficines d’ AFANOC LLEIDA a preu de 12 euros

– A la botiga ONLINE La Temporada.

– A les taquilles Teatre de la llotja.

– Oficina de Turisme de Lleida.

 

El mateix dia del concert es podran adquirir a taquilla per 14 euros.

Contribuïu a fer visible aquesta iniciativa, comprant per 3 euros, la polsera ROCKPELSXUKLIS. A la venda a les nostres oficines, així com als gimnasos Zenkiu i Trèvol, a Turisme de Lleida i al Centre de Recursos Juvenils La Palma.

Vine a gaudir de la música i dona suport als adolescents amb càncer.

ROCK PELS XUKLIS, és una experiència que cal viure!.

Us esperem!! #rockpelsxuklis

 

 

Comments are closed.